پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود

۸ ماه حبس برای عاملان آتش‌سوزی پوشش گیاهی تالاب مهارلو

۸ ماه حبس برای عاملان آتش‌سوزی پوشش گیاهی تالاب مهارلو به گفته رئیس نمایندگی محیط زیست شهرستان سروستان عاملان آتش‌سوزی پوشش گیاهی تالاب مهارلو به ۸ ماه حبس محکوم شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 13
کد خبر: ۱۵۰۵۴۹

به گزارش راهبرد معاصر رئیس نمایندگی محیط زیست شهرستان سروستان با اشاره به صدور یک مورد رای برای متخلف آتش زدن پوشش گیاهی تالاب مهارلو گفت: حکم هشت ماه حبس تعزیری برای متخلفان آتش زدن پوشش گیاهی تالاب مهارلو صادر شد.

  از روابط عمومی و امور رسانه اداره کل حفاظت محیط زیست فارس؛ منصور شیروانی سه‌شنبه در این باره افزود: سه نفر متهم به جرم آتش سوزی پوشش گیاهی تالاب مهارلو و استفاده از آب آلوده در تولید محصولات کشاورزی به جرم تهدید علیه بهداشت عمومی، به تحمل هشت ماه حبس تعزیری محکوم شدند.

رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان سروستان بیان کرد: متخلفین در مهلت مقرر به حکم صادره اعتراض کرده و وکلای آنان ضمن اذعان به اصل وقوع آتش سوزی و استفاده از پساب کانال برای آبیاری محصولات دامی و مصرف پرندگان منکر اتهام انتصابی شده بودند که با توجه به پیشینه کیفری و گزارش ماموران متولی امر صیانت از محیط زیست که دلالت بر وقوع داشت و عنایت ویژه قاضی به حفظ محیط زیست رای صادر شد.

شیروانی ضمن قدردانی از دستگاه قضایی و قاضی این پرونده، اظهار داشت: صدور رای خود یک عامل بازدارنده برای جلوگیری از تخریب و آلودگی محیط زیست خواهد بود.


دریاچهٔ مَهارلو از دریاچه‌های استان فارس در ایران است. این دریاچه در ۲۰ کیلومتری جنوب شرق شیراز میان این شهر و سروستان قرار گرفته و مساحت آن ۶۰۰ کیلومتر مربع است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار